search

Design/Logo

Vi designer logo og reklamemateriell for din bedrift. Vi har profesjonelle designere som kan designe etter dine ønsker!

Design av logo

Vi designer logo for ditt firma slik at du får en profesjonell identitet for bedriften. Logo lages etter dine ønsker, og vi tilpasser designet helt til du er fornøyd.

Design av reklamemateriell

Vi designer komplett reklamemateriell for din bedrift, alt i fra trykkede brosjyrer til flyers – you name it! Få ordet ut og gi kundene informasjonen de trenger.

Design av visittkort

Vi designer visittkort til ditt firma, med logo, navn, e-post, telefonnummer, og eventuelt andre opplysninger. Velg design på 1 eller 2 sider.

Produktdesign

Er du en bedrift som utvikler egne produkter, eller med egen label? Ingen problem, vi lager designet på produktene dine. Lekktert design selger!

Profilering på firmabil

Vi designer profilering på din firmabil, med enten logo eller design etter eget ønske. Gjør bedriften din synlig når du kjører til kunder etc.

Firmaklær med logo

Profiler selskapet med egne firmaklær, med logo eller eget design som fremmer bedriften på en god måte. Vi designer og sender til trykkeri!

Interessert i Design/Logo?

Send oss litt informasjon om dine behov for Design / logo. Så vil vi komme tilbake til deg innen 24 timer med et pristilbud!

  • Prisgaranti

  • Fornøydgaranti

  • 2 ukers leveringsgaranti

Du vil få svar på forespørselen innen 24 timer.
arrow_upward