search

Google Markedsføring

Vi bistår deg med markedsføring i Google, både SEO, Adwords og retargeting. Bli synlig og få mer trafikk ut av Google.

AdWords

Vi setter opp komplett markedsføring på Google´s betalte annonser, også kalt Google AdWords. Vi velger ut relevante søkeord du ønsker å annonsere siden din på.

Månedsbudsjett

Å annonsere på Google er ikke bare gratis, og som regel betaler du per klikk og det er mulig å sette opp et månedsbudsjett på annonseringen. Vi bistår deg ved å sette det riktig budsjettet.

Søkemotoroptimalisering

Vi optimaliserer din hjemmeside slik at den vil rangere høyere på vanlige Google-søk, og dermed oppnå mer treff og trafikk via Google. Dette er kostnadsfritt trafikk via Google.

Målgruppe/Geografi

Det geniale med Google er at du kan spesifisere hvilken målgruppe du ønsker å annonsere til, og dermed luke ut alle kungrupper som ikke er relevante. Du kan sortere på geografi, og andre parametere.

Google Ads

Vi setter opp bannere og annonser som vil vise for besøkende innen ditt målområde, på nettsteder de besøker over hele internett. Et effektivt virkemiddel for å nå ut til de som også surfer på nettsider.

Retargeting

Du kan kanskje oppdaget annonser fra en nettbutikk, på andre sider du besøker på nettet. Dette kalles Retargeting, og her når du kun kunder som har besøkt dine sider. Nå ut til kun relevante kunder!

Interessert i Google Markedsføring?

Send oss litt informasjon om dine behov for Google Markedsføring. Så vil vi komme tilbake til deg innen 24 timer med et pristilbud!

  • Prisgaranti

  • Fornøydgaranti

  • 2 ukers leveringsgaranti

Du vil få svar på forespørselen innen 24 timer.
arrow_upward