search

LinkedIn Markedsføring

Vi bistår din bedrift å bli synlig på LinkedIn

Sponsede Innlegg

Nå kunder i en profesjonell mindset med innholdsmarkedsføring på LinkedIn. Kjør sponset innhold på arbeidsflate og mobile enheter for å bygge et publikum som allerede er klar for å gjøre business med deg.

Tekstannonser

Driv nye kunder til ditt selskap – på et budsjett som fungerer for deg – med LinkedIn sin betal-per-klikk (PPC) annonseringsløsning. Fin-juster din målgruppe slik at du når kun de riktige menneskene og driver inn leads av høy kvalitet. Analyser og mål responsen etterpå.

Message Ads

Kom i kontakt med potensielle prospekter ved å benytte deg av Message Ads. Dette er en sponset melding du sender til ønsket kundegruppe, som blir prioritert i innboksen. Over 50% av disse meldingene åpnes og leses av prospekter.

Dynamiske Annonser

Utvid ditt publikum og få flere følgere på din LinkedIn profil for selskapet. Få innflytelse blant LinkedIn-brukere når de ser og engasjerer seg med det organiske innholdet du deler på LinkedIn. Skreddersy annonsene til å bygge merkevarebevissthet, driv trafikk og konverter prospekter.

Videoannonser

Engasjer beslutningstakere med videoannonser i LinkedIn nyhetsoppdateringen, på både arbeidsflate og mobile enheter. Umiddelbart samle inn komplette, nøyaktige leads fortløpende.

Karusell-annonser

Vis frem en serie av korter som er mulig å swipe mellom, i en annonse for å fortelle en dypere historie eller vise frem flere produkter. Dra inn beslutningstakerne som betyr mest for ditt selskap med nydelige og øye-fangende visuelle slides som inviterer til interaksjon på arbeidsflate og mobil.

Interessert i bistand med LinkedIn Markedsføring?

Send oss litt informasjon om dine behov for markedsføring på LinkedIn. Så vil vi komme tilbake til deg innen 24 timer med et pristilbud!

  • Prisgaranti

  • Fornøydgaranti

  • 1 uke leveringsgaranti

Du vil få svar på forespørselen innen 24 timer.
arrow_upward