search

Office 365

Få komplett skybasert kontorløsning fra Microsoft. Vi hjelper deg med oppsett og support.

Microsoft Outlook

Arbeid effektivt med e-post, kalender, kontakter, oppgaver og mer – alt på ett sted. Office-integrering gjør at du kan dele vedlegg direkte fra OneDrive, få tilgang til kontakter og vise LinkedIn-profiler. Få en effektiv hverdag med Word.

Microsoft Powerpoint

Få gjennomslag for ideene dine med vakre utforminger, rike animasjoner, filmaktige bevegelser, 3D-modeller og ikoner. La intelligent teknologi hjelpe deg å gi liv til presentasjonen ved bruk av noen få klikk.

Microsoft Word

Skriv med selvsikkerhet, med viten om at intelligent teknologi kan hjelpe deg med staving, grammatikk, og til og med stilmessige skriveforslag. Med verktøy lett for hånden kan du enkelt bytte fra penn og papir til digital håndskrift.

Microsoft Teams
Det finnes ingen grenser for hva dere kan oppnå når dere har et sted dere kan opprette og ta beslutninger som et team. Med Teams samles alt i et delt arbeidsområde der dere kan chatte.

Microsoft Excel

Excel forsterkes av intelligens og lærer mønstrene dine og organiserer dataene dine for å spare deg for tid. Opprett enkelt regneark fra maler eller på egen hånd, og gjennomfør beregninger med moderne formler.

Microsoft OneDrive

OneDrive kobler deg til alle filene dine i Office 365 slik at du kan dele og samarbeide med andre fra hvor som helst, samtidig som arbeidet beskyttes. Redigeringer er automatisk lastet opp.

Interessert i Office 365?

Send oss litt informasjon om dine behov for Office 365. Så vil vi komme tilbake til deg innen 24 timer med et pristilbud!

  • Prisgaranti

  • Fornøydgaranti

  • 24 timers leveringsgaranti

Du vil få svar på forespørselen innen 24 timer.
arrow_upward