search

Om selskapet

Vi er Webekspert, din leverandør av hjemmesider og markedsføring, med kontorer i fem av landets største byer

55,000+

Satisfied customers that have used a TommusRhodus theme in their project.

Become one now

? 4.66

Average review score out of over 2,600 customer reviews.

Purchase now

Unlimited

Potential layout combinations are limited only by your imagination.

Browse pages

Vår historie

Webekspert startet reisen tilbake i 2017. Vi åpnet vår første avdeling i Haugesund, daglig leder Eirik M. Mjåseth’s hjemby, samme år. Tanken om å starte virksomheten kom som et resultat av at daglig leder savnet en leverandør som tok hensyn til alle typer bedrifter, økonomisk sett. På daværende tidspunkt var det stort sett leverandører som enten tok seg for godt betalt eller kun leverte enkle sider som ikke bidro til avkastning for kunden i det lange løp. Vår visjon ved oppstart var å kunne tilby våre kunder de mest konkurransedyktige priser på hjemmesider, samt levere et minst like bra, om ikke bedre resultat.

Vi klarte relativt raskt å realisere denne drømmen som følge av vår høye arbeidsmoral og dedikerte ansatte. Det siste året har bedriften satset ytterligere på markedsføring. I disse postmoderne tider har sosiale medier og apper blitt en betydelig del av hverdagen til folk flest. Webekspert sørger alltid for å holde seg oppdatert på utviklingen til enhver tid. Vi implementerer stadig den nyeste teknologien på markedet, og benytter alle sosiale medier som får positiv omtale i media.

Våre ansatte blir nøye valgt ut. De må igjennom en testperiode hvor varigheten avhenger av hastighet på læringskurve. Ansatte i selskapet må også ha solide språkferdigheter for å kunne betjene våre kunder best mulig via telefon, samt beherske data i høy grad. Webekspert har inngått et tett samarbeid med leverandører av tilleggstjenester til hjemmesider og sosiale medier. Det inkluderer video-, foto- og merchandisetjenester. Våre samarbeidspartenere er referansesjekket og garantert kvalifiserte på sitt felt. Etter svært økonomisk givende perioder i 2018-19 hvor vi opplevde solid vekst, besluttet selskapet å utvide sitt operasjonsfelt.

Vi gikk da til innskaffelse av kontorer i fire av landets største byer, i tillegg til Haugesund hvor basen opprinnelig var, riktignok en etter en. I dag er vi tilnærmet landsdekkende og opererer over hele Norge. Hovedkontoret er lokalisert i Oslo som er sentrum for handel i vårt land. Vår ambisjon er å bli ledende på nettsidetjenester i Norge, men dette er en omfattende prosess. Vi har fortsatt de mest konkurransedyktige prisene på hjemmesider og markedsføring, og håper derfor at du som kunde velger oss. Webekspert garanterer tilfredstillende kundeservice og at du blir fornøyd med ferdig levert produkt.

A brief description of the image
  1. Here’s the first thing
    • Another point
    • A related point to be made
  2. Second step goes here
  3. Third step is not be forgotton
  4. Here comes the final point

Summing it all up

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat.

Ready to start your project?

Get Started
We’re currently accepting new clients

arrow_upward